BLOG

Amenajarea bucătăriei implică o serie de alegeri, de la paleta de culori, modelul mobilei, precum și aspectul și textura blatului.

Până în urmă cu câțiva ani, bucătăria tradițională era utilizată doar pentru prepararea și servirea mesei. Acum, folosim bucătăria și ca spațiu de relaxare sau de socializare. Ne invităm prietenii la o cafea aici, iar uneori copiii își fac temele la masa din bucătărie. Este locul în care ne refugiem să purtăm o conversație telefonică sau locul în care răsfoim o revistă în timp ce savurăm o gustare. De aceea, acest spațiu trebuie să îți asigure confort și funcționalitate. A devenit necesar ca bucătăria ta să fie o încăpere în care ai totul la îndemână și te simți confortabil.

Amenajarea bucătăriei

Idei pentru amenajarea bucătăriei


Ne-am gândit să publicăm câteva articole care să te ajute cu idei pentru amenajarea bucătăriei.

Amenajarea bucătăriei

Perspectiva unui geolog – BLAT DE QUARTZ Vs. BLAT DE GRANIT

Blat de quartz sau blat de granit? Probabil vă amenajați bucătăria și ați ajuns în punctul în care vă întrebați ce alegere să faceți între un blat de quartz și unul de granit.

Pentru a vă ajuta vom prezenta geologia granitului și a quartzului, sursa lor, atributele fizice, durabilitatea și durabilitatea mediului. În multe feluri, un blat din piatră naturală poate alimenta interesul pentru geologie (… more)

cum aleg culoarea blatului de quatrz

CULOAREA BLATULUI DE QUARTZ

Cum să alegi culoarea blatului de quartz potrivită pentru bucătăria sau baia ta? Poate fi mai ușor decât crezi. Nu trebuie să fii un designer de interior pentru a știi ce îți place și ce funcționează în casa ta. Aruncând o privire în jurul bucătăriei tale, vei fi pe cale să explorezi cele mai bune posibilități de coordonare a culorilor. Astfel poți să alegi culoarea perfectă a blatului de cuarț pentru bucătăria ta.(..more)